Palvelut
FIREL Oy tuo maahan Firetect-palokatkotuotteita

Palvelut

Firel Oy tuo Suomeen Firetect palokatkotuotteita. Olemme jatkuvasti mukana kehittämässä tuotteita eurooppalaisen kumppanimme kanssa, jotta ne vastaisivat hinta-laatusuhteeltaan tämän päivän tarpeita. Firel Oy tarjoaa asennusliikkeille / asentajille kustannustehokkaat tuotteet ja niihin tuotekoulutuksen. Suunnittelijoille tarjoamme kattavan detaljipaketin sekä teknisen tuen, ja koulutusta omien tarpeiden mukaan.

Verkostomme avulla saat palokatkotuotteiden lisäksi suunnittelun ja jopa asennuksen kohteeseesi. Saat meiltä sovitusti kaiken avaimet käteen -palveluna valtakunnallisesti.

Firetect palokatkotuotteet

Firetect-palokatkotuotteilla on eurooppalaiset tekniset asiakirjat (ETA) ja CE-merkinnät. Niitä on käytetty Euroopassa menestyksekkäästi yli 20 vuotta. Tuotevalikoima kattaa kaikki käyttökohteet.

Pinnoitteella, akryylillä, grafiitilla ja silikonilla on VOC arvot. M1 luokitus löytyy pinnoitteelta ja grafiittinauhalta (wrap, mansetti). Tuotteilla on hyvät hygienialausunnot ja hyvät ääniarvot. Firetect-tuotteiden kehittäminen toteutetaan suunnittelijoiden ja asennusliikkeiden antamien parannusehdotusten mukaisesti.

Lue lisää tuotteistamme »

Tietosuojaseloste