FIREL Oy - Palokatkotuotteita rakentajien tarpeisiin

Tutustu tuotteisiimme »

FIREL Oy

Yritys on keskittynyt maahantuomaan Hollantilaisen Firetect-tuoteperheen palokatkotuotteita. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kehityksen huipulla olevia laadukkaita ja turvallisia, sekä hintatasoltaan kilpailukykyisiä vaihtoehtoja kohteisiinsa.

Firel Oy on solminut kattavat ja korkeatasoiset yhteistyösopimukset alan keskeisiin toimijoihin. Kun yhdistämme meidän tuoteosaamisen, asennusliikkeiden ammattitaidon sekä laadukkaan suunnittelun, niin saamme aikaiseksi jopa ’’avaimet käteen’’ toteutuksen. Yhteistyömme mahdollistaa myös kohdekohtaisen kustannustehokkuuden, kun asiantuntijat pystyvät valikoimaan ratkaisut kohteen erityispiirteitä ja hyväksi koettuja ratkaisuja hyödyntäen.


Palokatkotuotteet kiinteistön tarpeisiin

Tuomme maahan palokatkotuotteita. Suunnittelutoimistot toteuttavat rakennuskohteisiin räätälöidyt palokatkosuunnitelmat sekä muut paloturvallisuuteen liittyvät ratkaisut.

Oma maahantuontimme takaa nopeat toimitukset, mitä ikinä tarvitsetkaan. ETA/CE hyväksyttyjä tuotteita ovat mm:

  • paloakryyli
  • palografiitti
  • palosilikooni
  • pinnoitettu palovilla
  • palokatkopinnoite
  • palomansetit
  • palokatkolevyt

Meiltä saat myös sopimuksesta muut väliaikaiset palokatkoratkaisut, kuten palokatkotyynyt.

Lue lisää tuotteistamme ja pyydä meiltä tarjous palokatkotuotteista. Toimitamme niin pienet kuin suuretkin erät, joten voit tilata pelkät tuotteet ja hoitaa asennuksen omalla työvoimalla.

Lue lisää »

Tutustu Firetect tuote-esitteeseen »


LUOTETTAVA KUMPPANI URAKOINTIIN

FIREL Oy on saavuttanut vahvan sijan kotimaisten toimijoiden keskuudessa. Olemme läpinäkyvä ja luotettava yhteistyökumppani. Henkilökuntamme omaa vuosikymmenien kokemuksen palokatko- ja palosuojaustuotteista erilaisissa kohteissa. Meiltä saat hyvän tuotetuen. Yhteistyökumppaneistamme löydät suunnitteluun ja asennukseen erikoistuneet yritykset. Autamme sinua myös oman henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden kouluttamisessa.

Firetect-palokatkotuotteilla on eurooppalaiset asianmukaiset tekniset asiakirjat (ETA) ja CE-merkinnät. Firetect-tuotteita on käytetty Euroopan maissa yli 20 vuotta ja tuotevalikoima kattaa kaikki käyttökohteet. Tuotekehitystä on aina toteutettu suunnittelijoiden ja asennusliikkeiden antamien parannusehdotusten mukaisesti.

Tietosuojaseloste